Wat brengt de week van 11 november

Voor de week van 11 november heb ik weer een kaart getrokken uit mijn favoriete Inner Child Tarot met inspiratie uit sprookjes, mythen en de natuur.

Dit keer heb ik ook een afbeelding getrokken uit mijn collagekaarten. Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik kaarten laten maken. 

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: Zoeker van de harten


Op deze kaart staat de Tinnen Soldaat uit de Tovenaar van Oz. Hij is op zoek naar een hart, zodat hij kan liefhebben en volledig mens kan zijn. 

De boodschap: wees zo openhartig mogelijk. Breng je gevoelens tot uitdrukking. Als er tranen komen, laten die de pijn zien die er is in het hart van elke mens.

Wees een zoeker van de harten, op zoek naar wegen om vrienden en bekenden op te beuren als ze in moeilijkheden zijn. Als een strijder voor de liefde heb je speciale gaven te bieden aan ieder die je ontmoet.

Het is een kans op een soort inwijding in gevoelens, in toewijding en compassie. De kans op een grotere diepgang in je leven en al je relaties.

Collagekaart: Ontvangen


De kaart straalt zachtheid uit en contemplatie. De boodschap is: wees mild voor jezelf. Sta stil bij wat je voelt, reflecteer op wat belangrijk voor je is. Ontvang de geschenken die een open hart je brengt. Laat in liefde los wat je niet meer nodig hebt. Maak ruimte! 

Tip: mediteer op deze vragen:

1) Wat wil ik ontvangen?
2) Waar mag ik milder zijn voor mezelf?

Tenslotte een Elf:

ontvangen
in liefde
het geschenk aannemen
dat het leven brengt
zachtjes

Ik wens je een week vol liefde!

Handtekeningjpg


Zoeker van de hartenjpg

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...