Wat brengt de week van 14 oktober

Voor de periode 14 tot 20 oktober heb ik een kaart getrokken en geduid uit mijn favoriete Inner Child kaarten met inspiratie uit sprookjes, mythen en de natuur.

De energie van deze kaart zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit geldt voor iedereen. Het heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk dan naar de afbeelding, die heeft misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.


Kaart: Aas van de Harten

(voor een afbeelding zie hieronder)

De diepste zin van de liefde is de erkenning van het absolute belang van een ander wezen. Om de empathie voor een ander tot uitdrukking te kunnen brengen is het nodig om jezelf van harte lief te hebben.

Deze kaart brengt een positieve boodschap; er rijst een nieuwe kans in de liefde op uit de diepte van het verleden. Dat kan een persoon zijn, een idee of de realisatie van een droom.

Heb geloof in de liefde, die kan je bemoedigen in tijden van crisis. Weet, de liefde is er altijd en zal je nooit in de steek laten.

Ter overweging

Open je hart voor wat deze kaart je biedt. Is het een nieuwe geliefde of gaat het om de liefde voor jezelf? Wat rijst er op uit jouw diepte? Kun je een oud stuk pijn achter je laten, of angst transformeren door liefde? Heeft jouw hart nieuwe vleugels gekregen zodat je weer geloof in het leven hebt of hoop voor de toekomst?

Tip voor deze week

Mediteer op je hartsverlangen. Leg je hand op je hart en voel wat het je te zeggen heeft.

Ik wens je een fijne week vol liefde!

Liefs van Lusanne


Aas van hartenjpg


Bron: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur, door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...


666792588jpg