Wat brengt de week van 16 december

Voor de week van 16 december heb ik weer een Inner Child kaart en een Collage kaart getrokken.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: Drie van de kristallen


Een tijd van groepsactiviteiten en gemeenschapszin breekt aan. De kaart beeldt de voldoening en plezier uit die je kunt ervaren als je persoonlijk bij elkaar betrokken bent.

Misschien is het tijd om je te bezinnen op de zin van de gemeenschap en om met vreugde de wijsheid en de gaven die je te bieden hebt uit te delen. Doe eens mee met een groep, probeer mensen in je buurt beter te leren kennen. Deel je leven met gelijkgestemden die jouw kijk op het leven steunen en respecteren.

Als je jouw groep of speciale vriendenkring nog niet hebt gevonden, zou dit de tijd kunnen zijn om je innerlijke vreugde te verdiepen en zo je zelfvertrouwen en je eigen hulpbronnen te versterken. Vergeet niet om te spelen!
 

Collage kaart: Overgave


Ontspan! Geniet! Zorg voor warmte, zoek het licht op in jezelf. Deel jouw innerlijke rijkdom met de mensen om je heen. Geef je over aan wat het leven brengt aan ontmoetingen en ervaringen.

Tenslotte een ELF


overgave 
deel uit
alles is goed
jij bent van waarde
genieten 

Ik wens je een heerlijke week!

Handtekeningjpg


3 van de kristallenjpg

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

Bronvermelding Collage kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken.