Wat brengt de week van 16 maart

De Collage inspiratiekaart voor de week van 16 maart geeft ons het advies om de tijd te nemen!

Collage kaart: Tijd


We krijgen nu tijd, veel afspraken gaan niet door. Neem tijd voor jezelf, voor bezinning, voor rust. Voor wat je al langer wilde doen maar waar je nog niet aan toe was gekomen.

De tijd heelt alle wonden. Is er oude pijn of verdriet in je die om aandacht vraagt? Ga zitten op een rustige plek en voel in je lichaam. Voel in je rug, je schouders, bij je hart of buik: wat dient zich aan? Spanning, druk, emoties, tranen? Laat het gebeuren. Blijf met je aandacht bij de sensaties en voel, je zal merken dat het oplost.

Geef het tijd!

Ben je druk geweest de laatste dagen, weken of maanden? Heb je soms het gevoel dat de tijd je door de vingers glipt? Dat je niet genoeg tijd hebt om te doen wat je je had voorgenomen? Relax!

Nu krijg je tijd om die dingen te doen, eraan te beginnen of ze af te ronden, die voor jou belangrijk zijn. Stel prioriteiten: wat doe ik eerst?

Tip


Eerst voelen, en dan doen. Neem elke ochtend even de tijd om rustig aan je dag te beginnen. Doe dit eventueel samen met je huisgenoten. Wie weet ontstaan er nu nieuwe rituelen, die niet alleen zorgen voor rust maar ook voor meer verbinding.


Tenslotte een ELF


tijd 
geduldige heelmeester
er is genoeg
eerst voelen dan doen
oplossing


Ik wens je een fijne tijd!

Handtekeningjpg


Wil je reageren?


Wil je me laten weten of je jezelf herkent in wat de kaart beschrijft? Merk je dat deze zaken in jouw leven gebeuren? Helpt de tekst je om situaties en gevoelens te kunnen plaatsen?

Je reacties kun je achterlaten op social media (helaas biedt deze blog die mogelijkheid niet). Je vindt mijn blog op LinkedIn en op mijn Facebook pagina.


Bronvermelding Collage inspiratie kaarten


Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.