Wat brengt de week van 17 februari

Wat kunnen we verwachten deze week? De prachtige Collage inspiratie kaart Zuiver komt ons inspireren om onze schoonheid te laten zien.

Collage kaart: Zuiver


Zuiver je gedachten en oordelen. Let op wat je denkt, dit kan negatief zijn. Pas op dat je jezelf niet vergelijkt met anderen die 'beter' zijn of succesvoller. Hiermee kun je jezelf naar beneden halen met gedachten die niet waar zijn.

Jij bent jij en dat is goed genoeg. Je bent bijzonder zoals je bent, met jouw levensweg en ervaring. Wat jij hebt geleerd, kun je delen met anderen. Dat is jouw bijdrage. Waardeer jezelf en wat jij kunt betekenen voor de mensen om je heen.

Wees zuiver als een bloem! Teer als de lentebloesem, goed gegrond. Met je voeten stevig op de aarde en je aandacht bij hogere waarden en waarheden. 


Tip


Mediteer en maak verbinding met je hoger zelf of ziel. Vraag om hulp aan je spirituele gidsen of begeleiders, aan engelen of God. Kijk wat voor jou werkt. Verbind jezelf met de aarde en met de hemel. Zo kun je een zuiver kanaal zijn voor wat jij hebt door te geven: jouw liefde en wijsheid.


Tenslotte een ELF


zuiver 
tere bloem
met stevige wortels
jij kunt veel betekenen
schoonheid

Ik wens je een week vol puurheid!

Handtekeningjpg


Bronvermelding Collage inspiratie kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.