Wat brengt de week van 18 november

Voor de week van 18 november heb ik weer een Inner Child kaart en een collagekaart getrokken.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: 6 van de harten


Een overgang vindt plaats. Alsof er emoties naar de oppervlakte zijn gekomen en nu worden losgelaten. Verbeeld je dat de zee je tranen heeft opgeëist en dat de zon ze droogt. Dit is een innerlijk genezingsproces. Je verdient het, je hebt er had voor gewerkt.

Het getal zes vertegenwoordigt hier ondersteuning, toewijding, verantwoordelijkheid en eenheid. Het kan ook de behoefte betekenen om je emotionele leven in evenwicht te brengen.

Dit kan een tijd zijn voor herstel in familieverband of de oplossing van een conflict met een geliefd iemand. Ook kan een diepe hartverbinding ontstaan met je vrienden of leefgemeenschap. Kortom, een bijzondere tijd voor heelwording en voor aangelegenheden van het hart.

Collagekaart: Zuiver


Jezelf zuiveren van negatieve gedachten, oude emoties en zware gevoelens maakt je lichter. Met een zuiver gemoed en een zuiver hart kun je vredig verder gaan en zullen nieuwe kansen op geluk zich aandienen. 

Stem je af op de puurheid van je verlangen en neem het geschenk dat het leven je biedt dankbaar aan. Wees als een tere bloem, vol bloeikracht en zuivere schoonheid. Hieruit kan alleen iets moois groeien.

Tip


Neem voldoende tijd voor jezelf, sta stil bij wat je voelt in je hart. Kijk ook om je heen, sta open voor je dierbaren en stem je af op wat zij van jou nodig hebben. Jouw liefdevolle aandacht kan wonderen doen.

Tenslotte een ELF


dageraad
hoop gloort
iets moois ontstaat
uit de emotionele schoonmaak
kansen

Ik wens je een liefdevolle week!

Handtekeningjpg

6 van de hartenjpg

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...