Wat brengt de week van 2 december

Voor de week van 2 december heb ik weer een Inner Child kaart en een Collage kaart getrokken.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: het Aarde-kind


Deze kaart betekent een hoogtepunt van een lange reis, onze ontwikkeling in dit leven en de reis van de ziel door de levens en ervaringen heen. Ook staat de kaart voor het potentieel van toekomstige ontwikkelingen. Geboren worden in de materiële wereld is een ervaring van pijn en lijden, we dragen allen ons kruis. Door het leren van moeilijke lessen op aarde, leven na leven, leren we de oneindigheid van het bestaan doorgronden.

Het Aarde-kind staat tevens voor organische groei en cyclische processen van dood en (weder) geboorte, van zwangerschap en nieuw leven. De kaart duidt ook op kosmische krachten. We worden beschermd en gevoed door onzichtbare helpers, we zijn nooit alleen.

Ervaar de universele harmonie, van de zon en van je eigen hart, als een heilige kern. Kijk met kinderlijke verwondering en met nieuwe ogen naar de wereld en naar je leven. Verwelkom wat komen gaat met een open geest en een open hart.

Collage kaart: Aandacht


Heb aandacht voor jezelf, voor je lichaam en je geest. Neem rust, zoek de stilte op, mediteer. Zorg voor je lichaam met olie, lekkere geuren, kaarsjes, laat je masseren. Zeker nu het buiten kouder en donkerder wordt, heb je behoefte aan warmte en licht (van) binnen.

Tip


Zorg goed voor jezelf: heb aandacht voor jouw eigen behoeftes en verlangens. Sta er dagelijks bij stil!

Tenslotte een ELF


aandacht
voor jou
geef jezelf warmte
je ontwikkeling gaat verder
leven

Ik wens je een fijne week!

Handtekeningjpg

Het aarde kindpng

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

Bronvermelding Collage kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken.