Wat brengt de week van 21 oktober

Voor de week van 21 oktober heb ik dit keer drie kaarten getrokken en geduid uit mijn favoriete Inner Child kaarten met inspiratie uit sprookjes, mythen en de natuur.

Ik heb een legging gedaan over verleden, heden en toekomst. Wat hebben we achter de rug, wat speelt nu en wat ligt er om de hoek.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk dan naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Verleden: Negen van de Kristallen


Er is opwinding en afwachting, het is bijna zo ver! Er is veel voorbereidend werk gedaan en ook veel opgebouwd. We zijn als het ware zwanger van het nieuwe dat op het punt staat geboren te worden en vol verwachting. Nog even geduld, lijkt de kaart te zeggen.

9 van de  kristallenjpg

Heden: Aas van de Harten


Het wezenlijke van de ware liefde is het geloof dat groeit uit de eenwording met een geliefde. Dat kan een andere mensenziel zijn of ons eigen innerlijke zelf. Om een ander te kunnen liefhebben is het nodig dat we onszelf van harte liefhebben.

Een nieuwe kans in de liefde rijst op uit de diepte van het verleden. Dat kan zijn een persoon, een idee of de verwerkelijking van een droom. Open je hart! Het is een hoopvolle kaart, er gloort licht na een periode van persoonlijke duisternis.


Aas van hartenjpg

Toekomst: beschermer van de zwaarden


De aartsengel Michael staat hier voor spirituele macht en wilskracht. Een gebed tot hem beschermt je tegen negatieve gedachten en verwarring. Misschien moet je nu extra moed bijeen rapen om een belangrijke beslissing te nemen of stap te zetten in je leven.

Michael biedt ons zijn Zwaard van de Waarheid, van mentale helderheid en welwillendheid. Deze kaart herinnert ons ook aan de Weg van het Kruis: de pijn en het lijden dat we moeten dragen. De rode roos staat voor de uiteindelijke volle bloei van de mens.

Misschien ben je moe van de strijd die achter je ligt. Deze kaart komt je vertellen: laat je passie weer opvlammen om te leven naar de hoogst mogelijke waarheid. De geest van eerlijkheid en rechtvaardigheid is over je! Geloof in hogere machten, "Niet mijn maar Uw wil geschiede".

Vervolg je levensweg met een hart van goud, nobele bedoelingen en vol vertrouwen. Laat je niet van je pad brengen. Volg je (diepe) verlangen en hou vol. Misschien ontmoet je weerstand. Geef niet toe aan negatieve gedachten of twijfel. Blijf positief en helder over je intentie. Heb moed!


Beschermer van de zwaardenjpg


Ik wens je een week vol liefde en lef!

 Schermafbeelding 2018-10-04 om 135858png

Bron: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur, door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

666792588jpg