Wat brengt de week van 23 december

Voor de week van 23 december heb ik weer een Inner Child kaart en een Collage kaart getrokken.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: Twee van de kristallen


Het is belangrijk om evenwicht te bewaren in relaties. Om van 'alleen' zijn en doen naar 'samen' te gaan, is het nodig de wijsheid van het midden op te zoeken en aan te houden. Dit vergt bewustzijn, van jezelf en de interactie. Van tegenstellingen en van samenhang.

Om tot begrip en gelijkheid in een relatie te komen, is het goed om dingen met elkaar te delen en samen te werken. En te erkennen dat ups en downs horen bij het leven en elkaar te ondersteunen.

Daar is soepelheid voor nodig, in lichaam en geest, in denken en handelen. Van deze soepelheid profiteert iedereen. Soms lijkt het leven op een wip; het gaat op-en-neer. Je kunt een geweldige tijd hebben als je blijft spelen. Als je creatief blijft denken en af en toe kunt lachen om jezelf.

Collage kaart: Down to earth


Blijf met beide benen op de grond, zorg dat je geaard bent en niet wegzweeft in abstracte bespiegelingen of fantasieën. Dat wat het leven brengt, hebben we aan te gaan. Ook als het confronterende inzichten over onszelf zijn of gevoelens en emoties die we liever wegstoppen.

Tip

Mediteer om tot inzicht te komen. Voel! Eet, drink, geniet! En weet dat alles goed is zoals het is. Het is verzet tegen de werkelijkheid dat pijn geeft. Stroom mee, zo soepel als mogelijk, en blijf dicht bij jezelf. Dan kan het leven zacht zijn, ook al zijn de schommelingen hevig.

Tenslotte een ELF


aards 
het leven
op en neer
voel wat er is
geniet

Ik wens je een fijne en gezellige week!

Handtekeningjpg

2 van de kristallenjpg

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

Bronvermelding Collage kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken.