Wat brengt de week van 24 februari

De kaart van deze week laat zien dat het lente wordt! Volgens Jaap Voigt in zijn boek Leven en werken in het ritme van de seizoenen begint de lente al 4 februari. Nu is een goede periode om ruimte te maken voor je dromen, zodat je deze later in het jaar tot manifestatie kunt zien komen.

Collage kaart: Pluk de dag


De kaart nodigt je uit om jouw eigen kracht aan te boren. Het is de tijd om je wensen, dromen en verlangens op te schrijven. Op een los blaadje, een mooi vel papier, of in een bijzonder boekje. Koester dit boekje en lees er de komende maanden regelmatig in terug, om op het juiste spoor te blijven naar realiseren van je wensen.

Voor nu, beken kleur! Durf vrijuit te verlangen en te dromen, en schrijf het op. Je hoeft er niet met anderen over te praten als dat niet goed voelt. Houd het dan nog even voor jezelf. 

Jouw scheppingskracht, jouw creatieve vermogens, mag je inzetten om het leven te creëren dat jij verlangt. Waarvan jij droomt. Het mag groots zijn. Gebruik deze lentekracht in jezelf om je eigen geluk te creëren en jouw droomleven echt te laten uitkomen.


Tip


Keer naar binnen, mediteer en reflecteer. Neem tijd voor jezelf. Vraag je af: waar word ik blij van? Wat zou ik graag doen, nu en de komende tijd?


Tenslotte een ELF


kracht 
beken kleur
beschrijf jouw verlangens
durf groots te dromen
geluk


Ik wens je een krachtige en kleurrijke week!

Handtekeningjpg


Wil je reageren?


Wil je me laten weten of je jezelf herkent in wat de kaart beschrijft? Merk je dat deze zaken in jouw leven gebeuren? Helpt de tekst je om situaties en gevoelens te kunnen plaatsen?

Je reacties kun je achterlaten op social media (helaas biedt deze blog die mogelijkheid niet). Je vindt mijn blog op LinkedIn en op mijn Facebook pagina.


Bronvermelding Collage inspiratie kaarten


Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.