Wat brengt de week van 25 november

Voor de week van 25 november heb ik weer een Inner Child kaart en een Collage kaart getrokken.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: Aas van de harten


Een nieuwe kans in de liefde! Een andere manier van in het leven staan: vanuit zelfliefde. Hoe mooi is dat?! We willen graag dat anderen van ons houden, het liefst een 'speciaal iemand' die het dan helemaal is. Deze komt echter pas in ons leven als we liefde voor onszelf hebben.

Geef jezelf krediet (waardering) voor wie je bent, voor wat je kunt en doet. Zie het in het juiste licht. Laat het licht van de eeuwigheid erop schijnen en ook het daglicht. Kom tevoorschijn met je diepere zelf en ware gevoelens. En je gevoeligheid. Je ware aard. Eer jouw (grote) gevoeligheid, zodat je kunt stralen!

Collage kaart: Overgave


Geef je over aan wat het leven je brengt. Aan je ware aard. Aan jouw ziel, die precies weet wat goed is voor jou. Voel de warmte van je innerlijke vuur, van jouw liefde. De liefde die je in je hart hebt en zo graag wilt geven aan anderen, mag je even voor jezelf houden. Koester jezelf in die liefde, voel het als een warme omhulling, een bedding waarin jij kunt zijn. 

Tip


Laat los wat niet meer bij je past, zoals negatieve ideeën over jezelf. Beperkende gedachten over wat je wel en niet mag of kan. Zo zuiver je jezelf van ballast en wat overblijft is steeds meer 'jij' zoals je echt bent. Jouw stralende pracht.

Tenslotte een ELF


overgave
laat los
wees gewoon jezelf
waardeer jouw grote gevoeligheid
zelfliefde

Ik wens je een bijzondere week!

Handtekeningjpg


Aas van hartenjpg

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

Bronvermelding Collage kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken.