Wat brengt de week van 28 oktober

Voor de week van 28 oktober heb ik een kaart getrokken uit mijn favoriete Inner Child Tarot met inspiratie uit sprookjes, mythen en de natuur.

De energie van deze kaart zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk dan naar de afbeelding, die heeft misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

De kaart: Aas van de Kristallen


De kabouter op deze kaart heeft een prachtig kristal voor ons opgegraven. De tijd is gekomen om de belofte te aanvaarden van hoop, eenheid en overvloed die dit kristal brengt. De regenboog aan de hemel is een brug tussen hemel en aarde en betekent harmonie tussen alle mensen.

Er zijn grote mogelijkheden opgegraven. Ze liggen voor ons, in ons leven. Deze kaart verbeeldt een zeer dynamische wedergeboorte op fysiek niveau. Het kan zijn dat je een baby ter wereld brengt, of een moeilijke taak, een boek, een relatie of een nieuwe fase van zelf-expressie.

We worden gezegend door dit prachtige kristal. Een Aas betekent 'JA!' Begin opnieuw. Ideeën en dromen die jarenlang verborgen zijn geweest, worden nu onthuld. Begroet het licht van een nieuw dag. Wees gezegend.

Wat een mooie kaart! Het wordt waarschijnlijk een bijzondere week. Nog een tip: Heb je ergens twijfel over komende week? Doe het!

Ik wens je een schitterende week!

 Schermafbeelding 2018-10-04 om 135858png

Aas van de Kristallenjpg

Bron: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur, door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...