Wat brengt de week van 3 februari

Hebben we afgelopen week oude zaken achter ons gelaten waardoor nieuwe mogelijkheden binnen bereik komen, deze week bewegen we het beste mee met de levensstroom.

Mediteren en dankbaarheid, de thema's van vorige week, ben je ze tegengekomen? Ik wel! Als we ons verbinden met ons hoger zelf en als we dankbaar zijn voor wat het leven brengt, dan ervaren we rust en vrede en openen we ons voor wat we verlangen. 

Collage kaart: Vrouwelijke kracht


Op deze kaart zie ik een drie-eenheid van vrouwelijkheid: Aards, in de vorm van zelfzorg en reiniging. Spiritueel, in de vorm van mediteren en je richten op het hogere. En flexibiliteit en beweging als verbindende schakel. Deze vrouwelijke aspecten zitten in ieder van ons.

In praktijk brengen van deze drie-eenheid van vrouwelijke aspecten zal ervoor zorgen dat je in balans blijft, wat het leven je ook brengt aan ervaringen. Zorg dat je goed geaard bent, in je lichaam en daarmee je eigen kracht. Laat je leiden door hogere wijsheid en inzichten. Beweeg soepel mee in situaties. Blijf standvastig in je verlangens, dat waar je in gelooft en je gevoelens.


Tip


Laat je inspireren door de wijsheid uit oude heilige geschriften, lees boeken met verheffende teksten of bezichtig een kerk. Ervaar de rijkdom van mystieke symbolen. Mediteer en zoek de stilte in jezelf op. Zorg goed voor je lichaam, neem op tijd rust en doe aan beweging.


Tenslotte een ELF


vrouwelijkheid 
onze kracht
aards en spiritueel
doet zij ons ontwaken
beweging

Ik wens je een bijzondere week!

Handtekeningjpg


PS Als je wilt kun je hier een paar van mijn geleide meditaties beluisteren.

Bronvermelding Collage inspiratie kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.