Wat brengt de week van 30 december

Het is een overgangsweek, en dat kun je voelen! Ik vind zelf de energie best onrustig. Ik merk het ook aan mijn dromen. Het is alsof we nog oude shit loslaten, om het nieuwe jaar schoon en fris te beginnen. Kijk niet raar op als je oude angsten voorbij komen.

Inner child kaart: Zes van de zwaarden


De bestemming is bereikt, het zoeken naar helderheid is voltooid. De actieve geestkracht heeft geleid tot eenheid en succes, de geest is bezield door licht. Allen zijn geconcentreerd en één in hun visie. Op dit niveau van verheven bewustzijn is het individu opgegaan in het ideaal van de gemeenschap. Nu kunnen we de planeet van dienst zijn.

We hebben een toppunt bereikt. Het is alsof de wateren van negatief denken en angst verdampen in het warme zonlicht. Hulde! Een gouden aura van goddelijke bescherming is om ons heen. Het is nu tijd om de mensheid te dienen met een heldere visie.

Collage kaart: Overgave


Geef je over aan het proces, aan de schommelingen en de soms heftige energie. Trek je niet te veel aan van wat er gebeurt of van wat je droomt of voelt. Laat het gaan, stel je voor dat het oud is en jou verlaat. Beweeg mee.

Tip

Neem een moment voor jezelf. Adem drie keer rustig en en uit. Sluit je ogen. Laat het licht van het zonnevuur een elixer van wijsheid worden, vul jezelf ermee.

Tenslotte een ELF


overgave 
van ego
beweeg soepel mee
vertrouw je liefdevolle wijsheid
geestkracht

Ik wens je een bijzondere week!

Handtekeningjpg


Zes van zwaardenpng

Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

Bronvermelding Collage inspiratie kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken.