Wat brengt de week van 30 maart

Na de vorige Collage inspiratie kaart Tijd, die de energie aangaf voor de week van 16 maart, had ik wat meer tijd nodig dan anders om weer een kaart te trekken! 

Collage kaart: Pluk de dag


Met de lente in aantocht, met warmer en zachter weer, komen er ook nieuwe mogelijkheden voor groei. Zorg wel nu eerst goed voor jezelf. Eet gezond, vooral verse groente, neem voldoende rust en zorg voor lichaamsbeweging. Zoek de natuur op waar mogelijk. Haal de natuur in huis met bloemen en planten. Zo bouw je kracht op voor wat komen gaat.

Houd een voorjaarsschoonmaak. In je huis en ook in jezelf. Welke oude patronen vragen nog om aandacht? Negatieve gedachten, onzekerheid en angst? Verdriet of boosheid? Neigingen in gedrag die je niet verder helpen? Onderzoek ze en vraag je af wat er nodig is om ze los te laten. Zo komt er ruimte voor het nieuwe. Wat is het dat in jou wil ontluiken? Waarvoor wil je nu ruimte maken?

Tip


Mediteer. Zoek de stilte op in jezelf. Dit kun je doen door te letten op je ademhaling. Houd na elke in- en uitademing een paar tellen stil. De stilte in jezelf is heilzaam. Hierin kun je je verbinden met je ziel. Stel je ziel vragen. Bijvoorbeeld "Heb je een boodschap voor me?" Wees stil en laat het antwoord tot je komen.


Tenslotte een ELF


kracht 
maak ruimte
het nieuwe groeit
zorg goed voor jezelf
schoonmaak


Extra tips 


In mijn gratis e-book vind je 12 tips voor meer rust, zelfvertrouwen en zekerheid. Ook kun je mijn Vraag & Antwoord meditatie beluisteren. Je kunt het e-book hier downloaden.

Ik wens je een heerlijke tijd!

Handtekeningjpg


Wil je reageren?


Wil je me laten weten of je jezelf herkent in wat de kaart beschrijft? Merk je dat deze zaken in jouw leven gebeuren? Helpt de tekst je om situaties en gevoelens te kunnen plaatsen?

Je reacties kun je achterlaten op social media (helaas biedt deze blog die mogelijkheid niet). Je vindt mijn blog op LinkedIn en op mijn Facebook pagina.


Bronvermelding Collage inspiratie kaarten


Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.