Wat brengt de week van 4 november

Voor de week van 4 november heb ik weer een kaart getrokken uit mijn favoriete Inner Child Tarot met inspiratie uit sprookjes, mythen en de natuur.

De energie van deze kaart zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk dan naar de afbeelding, die heeft misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

De kaart: Negen van de Kristallen


De kaart lijkt te zeggen: er komt van alles aan, maar nu nog niet. Heb nog even geduld. Wat komt eraan? Warmte, licht en gezelligheid. Je verlangt ernaar en het komt ook. Neem nu eerst de tijd, voor jezelf, voor contemplatie.

Het advies is om niet te veel te doen en rust te nemen. Keer naar binnen, daar is al zoveel rijkdom. Natuurlijk mag je ook de gezelligheid opzoeken, en werken. Maar overdrijf niet.

Een periode van vervulling gaat aanbreken en je bent vol verwachting. Een bijzondere gift, een speciale vriendschap of een nieuwe kans zijn misschien al onderweg. Vertrouw op de goedheid van wat zich nog gaat manifesteren in je leven.

Ik wens je een fijne week vol rustige verwachting!

Schermafbeelding 2018-10-04 om 135858png

9 van de  kristallenjpg

Bron: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur, door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...