Wat brengt de week van 6 april

Voor deze week is de Collage kaart die ons inspireert Geluk. Hoe mooi wil je het hebben?!

Collage kaart: Geluk


Open je voor nieuwe kansen en ontmoetingen. In de veiligheid van je eigen omgeving, in je huis of in jezelf, kun je de rust vinden die je nu nodig hebt om verder te komen. Je thuis voelen in jezelf helpt je om stappen te zetten, om te doen wat je altijd spannend hebt gevonden en wat nu binnen bereik komt.

De energie van deze week helpt je er door heen: door de angst voor het onbekende, onzekerheid over je capaciteiten of weerstand tegen verandering.

Stel je hart open voor de wereld om je heen en voor wat het leven je brengt. Misschien wel nieuw geluk...


Tip


Mediteer. Zoek de stilte in jezelf. Ga de natuur in als het kan; strand, duinen, bos, park of hei. Het doet je goed, zeker als je de natuur kunt observeren en kunt zien hoe de cycli van de seizoenen, van groei en bloei, afbraak en opbouw, gewoon doorgaan. Leer ervan en durf te vertrouwen op je eigen natuur. Op jouw eigen ritme.


Tenslotte een ELF


geluk 
altijd aanwezig
vertrouw de natuur
vind kracht in jezelf
openheid


Extra tips


In mijn gratis e-book vind je 12 tips voor meer rust, zelfvertrouwen en zekerheid. Ook kun je mijn Vraag & Antwoord meditatie beluisteren. Je kunt het e-book hier downloaden.

Ik wens je een heerlijke tijd!

Handtekeningjpg


Wil je reageren?


Wil je me laten weten of je jezelf herkent in wat de kaart beschrijft? Merk je dat deze zaken in jouw leven gebeuren? Helpt de tekst je om situaties en gevoelens te kunnen plaatsen?

Je reacties kun je achterlaten op social media (helaas biedt deze blog die mogelijkheid niet). Je vindt mijn blog op LinkedIn en op mijn Facebook pagina.


Bronvermelding Collage inspiratie kaarten


Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.