Wat brengt de week van 7 oktober

Wat brengt de komende week ons aan ervaringen? Ik trek een Inner Child kaart: De drie van de harten (zie onderaan de afbeelding).

De energie van deze kaart zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit geldt voor iedereen. Het heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk dan naar de afbeelding, die heeft misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Wat zegt de kaart

Deze kaart is een blijde roep die een speelse geest opwekt, verbeelding en ook eeuwige vriendschap. Laat je innerlijk kind weten hoeveel je van hem of haar houdt en hoe je het koestert. Stel je voor dat de danst met dit kind. Er vloeien misschien tranen van vreugde.

Deze kaart kan een feest of viering betekenen. Een samenkomen van vrienden en familie. Luister naar de muziek en vergeet niet om te dansen.

Mijn gevoel bij de kaart

Het is een vrolijke energie, vanuit het hart. Voel wat er te voelen is, verdriet of vreugde, het mag er allemaal zijn. Geniet van de mensen om je heen. Zie wat deze week je brengt en accepteer dat dit het is, ook al is het nog niet je diepe hartewens. Dat komt later. Dit is hoe ver je bent gekomen, dat is reden voor een feestje! Je mag spelen en plezier hebben.

Maak je zelf muziek? Speel! Voor degenen die zelf geen muziek maken: luister naar je favoriete muziek. Zet die ene oude CD weer eens op of zoek juist nieuwe muziek waar je blij van wordt.

Ik wens je een week vol blijdschap!

Liefs van Lusanne

Drie van de hartenjpg
Bron: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur, door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

666792588jpg