Wat brengt de week van 9 december

Voor de week van 9 december heb ik weer een Inner Child kaart en een Collage kaart getrokken.

De energie van deze kaarten zegt iets over 'wat er in de lucht hangt'. Dit heeft op ieder een eigen uitwerking, afhankelijk van wat er speelt in je leven. Lees de tekst en kijk naar de afbeeldingen, die hebben misschien voor jou een aanvullende persoonlijke boodschap.

Inner child kaart: Drie van de harten


De verbinding tussen ons hart en ons hoger zelf is een belangrijk aspect van de stroom en de harmonie van het leven. Deze kaart is een blije roep die een speelse geest opwekt, verbeelding en eeuwige vriendschap. 

Als je het kind in je eigen hart ontdekt, laat dan je gevoelens opborrelen. Laat dit kind weten hoeveel je van hem of haar houdt en hoe je het koestert. 

Deze kaart zou ook een feest of viering kunnen betekenen. Luister naar de muziek en vergeet niet te dansen!

De schatkist blijft nog ongeopend. Welke schatten heeft het leven voor je in petto? Deze kostbare onderwaterwereld, zie ook het kasteel, straalt vreugde uit. Feest. Maar er is ook nog van alles verborgen, onderbewust. Hoe kun je deze krachten en vermogens in jezelf aanboren en benutten?

Tip

Neem de tijd om dit zich te laten openbaren. Je kunt de schatkist niet openbreken. Pas als je de sleutel hebt, gaat hij voor je open. Geniet van wat er is. Vreugde en verdriet, alles mag er zijn. Maak ruimte in jezelf en in je leven voor wat belangrijk en dierbaar voor je is.
 

Collage kaart: Ontvangen


Sta open voor wat zich aandient, licht of donker. Ontvang het en laat het zijn. Maak ruimte voor wat zich wil aandienen, aan gevoelens, ervaringen en inzichten. Doe er je voordeel mee: je wordt er rijker van!

Tip


Richt je aandacht af en toe naar binnen. Voel wat er is. Bewaar het in je hart. Er zal iets nieuws uit groeien, iets moois.

Tenslotte een ELF


ontvangen
jouw deel
een rustig gemoed
open hart vol liefde
bloeien 

Ik wens je een heerlijke week!

Handtekeningjpg

Drie van de hartenjpg


Bronvermelding: Inner Child kaarten, een reis in sprookjes, mythen en natuur door Isha en Mark Lerner.

Ik heb deze kaartenset al zeker 15 jaar. Het zijn prachtige afbeeldingen die tot de verbeelding spreken en naar mijn ervaring altijd heel treffend zijn. Laat je inspireren en raken...

Bronvermelding Collage kaarten: Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken.