Wat brengt de week van 9 maart

De Collage inspiratiekaart voor de week van 9 maart laat ons het volgende zien:

Collage kaart: Loskomen


We mogen loskomen van oude patronen die ons klein houden en belemmeren. Van een negatief zelfbeeld misschien ook wel. Ons kleine ik dat denk 'ik ben niks' of 'ik ben niet goed' mag zich overgeven aan ons hogere zelf of ziel, onze Boeddha natuur.

Als we loskomen van oude blokkades, komt er ruimte vrij op ons pad. We kunnen dan voorwaarts gaan, stappen zetten. Zo realiseren we gaandeweg onze bestemming.

Welke doelen wil je bereiken? Is er een richting nog niet helder of draal je om een nieuwe weg in te slaan? De energie van deze week kan als een frisse wind voelen die je een duwtje in de rug geeft. Als een zachte aanmoediging: toe maar.

Tip


Luister naar de stem van binnen, naar de zachte fluistering die je vol liefde laat zien welke kant op te gaan en welke stappen te zetten. Vertrouw op jouw eigen natuur.


Tenslotte een ELF


loskomen 
boeddha ontwaakt
laat ziel leiden
je weg ontvouwt zich
natuurlijk


Ik wens je een bijzondere week!

Handtekeningjpg


Wil je reageren?


Wil je me laten weten of je jezelf herkent in wat de kaart beschrijft? Merk je dat deze zaken in jouw leven gebeuren? Helpt de tekst je om situaties en gevoelens te kunnen plaatsen?

Je reacties kun je achterlaten op social media (helaas biedt deze blog die mogelijkheid niet). Je vindt mijn blog op LinkedIn en op mijn Facebook pagina.


Bronvermelding Collage inspiratie kaarten


Van de 50 mooiste collages die ik heb gemaakt in de afgelopen zeven jaar heb ik afdrukken laten maken. Wil je mijn mooiste collages bekijken? Klik dan hier.