Mijn persoonlijke weg


Ik groeide op in Eindhoven, studeerde in Nijmegen en werk al vele jaren in de Randstad, eerst Den Haag en nu Haarlem. Ook woonde ik in Rome en Londen. Ik ben al vele malen verhuisd. Kortom: ik ben zoekende. Naar een thuis. 

Ik zoek naar... zin. Die zoektocht bracht me in een proces van bewustwording en transformatie. Vele therapieën en boeken hielpen me en nog steeds haal ik inspiratie bij anderen. Ik ontwikkelde een vorm van zelf-coaching (meditatie, zelfreflectie en schrijven) die mij nog elke dag helpt. Mijn lange weg van angst naar liefde heeft me veel geleerd over mezelf en het leven, wat een bron is waaruit ik put om anderen te helpen.

Deze zoektocht bracht me in contact met oude pijn en belemmerende patronen, uit mijn jeugd en vorige levens. Ik zag uiteindelijk in dat mijn gevoel van eenzaamheid voortkomt uit hoe ik de afdaling (val) uit het paradijs heb ervaren. Alsof ik niet goed was en er niet mocht zijn. Nu weet ik, het is niet waar. Ik sta niet alleen. Ik ben verbonden met al wat is.

Als ik de oude ideeën loslaat, ben ik vrij om ten volle te leven. Als ik mijn eigen wil afstem op de goddelijke, op wat de bedoeling is, ben ik terug in het paradijs. Het gevoel van geborgenheid waar ik zo naar verlang.

Mijn weg in werk


Sinds 2003 werk ik als loopbaancoach. Mijn eigen loopbaan was een zoektocht naar wat bij me past.

Met vallen en opstaan heb ik veel ervaren en geleerd: burn-out raken en werken met energie, loondienst en ondernemerschap, in de bijstand komen, nieuwe dingen proberen en mijn horizon verbreden, mijn intuïtie en creativiteit inzetten en mijn missie in de wereld zetten.

Ook leerde ik omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt.


Mijn kennis en kunde


​Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijks-overheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaan-adviseur bij justitie.

Na mijn burn-out deed ik de opleiding loopbaancoaching en trainingen intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie.

Ik was lid van de Foundation for Higher Learning (FHL) en heb daar praktische ervaring opgedaan met meditatie.

Inspiratie Via Lusanne

Meld je voor mijn inspiratie mails. Je blijft op de hoogte van activiteiten en krijgt toegang tot de bibliotheek met meditaties en collages